7 عادت زشت در حرف زدن که همین حالا باید ترک کنید
به گزارش پرشین بلاگ، کلمات، ماهیت قدرتمندی دارند و به شما توانایی تغییر جهان را می دهند اما قدرت تخریب کامل شما را هم دارند.
عادات بد سخن گفتن، به هرشکلی می تواند باشد و اگر می خواهید این عادات را ترک کنید، مهم است که به هر طریقی شناسایی شان کنید. در این مطلب از خبرنگاران به بیان عادات زشت در سخن گفتن می پردازیم.
عادات زشت در سخن گفتن
متاسفانه، این عادت تنها به چیزهایی که می گویید برنمی گردد بلکه چگونگی بیان و دریافت کلمات هم می تواند به آن ها مفهوم منفی بدهد.
غیبت کردن
بد حرف زدن درباره دیگران، واکنش زنجیره ای دربردارد. اگر وارد غیبت کردن شوید، وجهه بدی از خود بروز می دهید و دیگران را تشویق به غیبت کردن و شایعه سازی درباره خودتان می کنید.
منفی بودن
اگر خوش بینی و مثبت اندیشی را انتخاب کنید، بیشتر این احتمال وجود دارد که دیگران از صحبت با شما لذت ببرند، در ضمن به نفع سلامتی تان است.
شکایت کردن
غرولند کردن به راحتی تبدیل به یک عادت می گردد و پیش از آن که بدانید تبدیل به کسی خواهید شد که از آب و هوا، کار، اخبار و هرچیز دیگری شکایت دارد. به این حالت، بدبختی ویروسی می گویند.
قضاوت کردن
اگر حرف های تان پر از قضاوت درباره دیگران باشد، فرد مقابلی که درحال صحبت با او هستید، ناخودآگاه خودش را قضاوت خواهد نمود و می ترسد به شما نزدیک شده و صمیمی گردد و ممکن است کلا ساکت گردد.
بهانه آوردن
برخی ها وقتی در چیزی شکست می خورند، هر چیز و هر کس را مقصر دانسته و ملامت می نمایند جز خودشان. دیگران چون عذر و بهانه های مکرر را نادیده گرفته و اهمیتی به آن ها نمی دهند، یک روان آگاهی ثابت در آن ها به وجود خواهد آمد که شما مسئولیت اعمال و رفتارتان را به عهده نمی گیرید.
اغراق و گزافه گویی
مبالغه، زبان ما را سبک می نماید. افزودن بار دراماتیک در اصل نوعی دروغگویی محسوب می گردد. ما دوست نداریم به حرف کسانی گوش دهیم که می دانیم به ما دروغ می گویند. برای اینکه روابط بهتری با دیگران داشته باشید به مطلب این نشانه ها می گوید آدم ضعیفی هستید +ویدیو سر بزنید.
خشک و متعصب بودن
وقتی عقاید و واقعیات با هم اشتباه گرفته شوند، خطرناک است. هیچ کس دوست ندارد با عقاید شخصی که به عنوان واقعیت بیان می شوند به توپ بسته گردد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب 6 خواسته مردان که هیچ وقت نمی گویند +ویدیو را بخوانید.
منبع: پیام دلتا