شنیسل بادمجان، یک خوشمزه لذیذ و ترد

به گزارش پرشین بلاگ، شنیسل بادمجان یک غذای ترد، خوشمزه و سوخاری است و شما می توانید با افزودن کمی پنیر فتا یا پنیر پیتزا یک شنیسل بادمجان پنیری داشته باشید.

شنیسل بادمجان، یک خوشمزه لذیذ و ترد

شنیسل بادمجان یکی از انواع سوخاری های گیاهی است و شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه بهتر است از بادمجان دلمه ای بهره ببرید. می توانید شنیسل بادمجان را در کنار انواع سوخاری ها تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه شنیسل بادمجان را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شنیسل بادمجان

  • بادمجان دلمه 2 عدد
  • پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
  • پنیر فتا 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل بادمجان

مرحله اول

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای به قطر 2 سانت خرد کنید. بهتر است از بادمجان دلمه ای بهره ببرید. داخل یک کاسه آب و نمک را بریزید و بادمجان ها را یک ساعت داخل آن قرار دهید تا تلخی آن گرفته گردد و بعد بادمجان ها را آبکش کنید و روی دستمال نخی قرار دهید تا کاملا خشک گردد.

مرحله دوم

برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری در طول پخت به خود جذب کند اول بدون اینکه روغن داخل تابه بریزید هر دو طرف را سرخ کنید. خیلی بادمجان ها را سرخ نکنید تا له نگردد. می توانید از سرخ کن بدون روغن هم بهره ببرید.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج گردد. پودر سوخاری را داخل یک کاسه دیگر بریزید و به آن پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

با چاقو بادمجان را تا نیمه برش بزنید و از مواد پیاز داغ و پنیر فتا و پنیر پیتزا داخل آن بگذارید و دو لایه بادمجان را به هم فشار دهید. ابتدا بادمجان ها را داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بزنید و مجدد همین کار را تکرار کنید. داخل یک شیرجوش روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی گردد. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. برای تماشا دستورهای بیشتر از غذاهای بادمجانی طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه شنیسل بادمجان

  • حدود 2 دقیقه برای طلایی شدن بادمجان ها کافی است.
  • بهتر است بادمجان ها را تست کنید تا تلخ نباشد.
  • می توانید از پنیر ورقه ای بهره ببرید.
  • پودر سوخاری نارنجی بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی برترین ادویه مخصوص هر غذا چیست؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 24 مرداد 1404 بروزرسانی: 24 مرداد 1404 گردآورنده: pershinblog.ir شناسه مطلب: 1135

به "شنیسل بادمجان، یک خوشمزه لذیذ و ترد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شنیسل بادمجان، یک خوشمزه لذیذ و ترد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید