عدس خواص ضدویروسی در مقابله با کرونا دارد
به گزارش پرشین بلاگ، مهر/ به نقل از مدیکال نیوز، تا به امروز معین شده است که پروتئین سنبله (S) کروناویروس دائماً در حال جهش مداوم است و سویه های نو در حال ظهور از خنثی سازی به وسیله آنتی بادی فرار می نمایند.
از وبسایت سازمان بهداشت جهانی دیدن نمایید.
در این مطالعه، تیم تحقیق مؤسسه ملی کنترل غذا و دارو چین، دوازده لکتین مشتق شده از گیاهان با ویژگی کربوهیدرات های مختلف را جمع آوری کرد و فعالیت ضد کروناویروس آنها را در برابر سویه های جهش یافته و انواع اپیدمیک با استفاده از روش خنثی سازی مبتنی بر شبه ویروس ارزیابی کرد.
نتایج نشان داد Lens culinaris بدست آمده از لکتین عدس که به طور خاص به انتهای گلیکانهای نوع الیگمانوز و GlcNAc متصل می گردد، قوی ترین و گسترده ترین ضدویروس را در برابر انواع سویه های جهش یافته نشان می دهد. تیم مطالعه دریافتند که لکتین عدس می تواند اتصال ACE2 به تریمر S را مسدود نموده و کروناویروس را در مراحل اولیه عفونت مهار کند.
منبع: همگردی