بهترین روش برای مزه دار کردن سویا

به گزارش پرشین بلاگ، سویا جایگزین مناسبی برای گوشت اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید. بنابراین باید بدانیم چگونه سویا را بپزیم و مزه دار کنیم.

بهترین روش برای مزه دار کردن سویا

سویا پروتئینی گیاهی و مقرون به صرفه برای وعده های غذایی روزانه ماست. یک کدبانوی حرفه ای باید بداند برای از بین بردن بوی سویا از چه ادویه هایی استفاده کند. در این مقاله می توانید خوشمزه ترین روش پخت سویا را یاد بگیرید.

برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید

  • هیچ گاه سویا را با آب سرد نشویید! بهتر است سویا را با آب جوش خیسانده و بعد از مدتی که نرم شد آبکشی کنید.
  • سویا را نچلانید چون با این کار مواد خوشمزه سویا را دور می ریزید. کافی است کمی صبر کنید تا آب اضافی سویا از صافی خارج گردد.

روش اول مزه دار کردن سویا

1. سویا را به مدت 10 دقیقه با آب پرتقال یا آب نارنج مزه دار کنید.

2. سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید در این مرحله 2 قاشق غذا خوری را نیز به مواد اضافه کنید.

3. اندکى صبر نموده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد .

4. حالا سویاى شما مزه دار شده است این را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.

روش دوم مزه دار کردن سویا

1. مقداری پیاز را رنده نموده وداخل روغن زیتون یا کره سرخ کنید .

2. سیر ، نمک ، زعفران ، فلفل ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه نموده و بعد از کمی سرخ شدن سویا آب کش شده را به آن اضافه نموده و خوب تفت دهید سپس 2 قاشق غذاخوری آبغوره به مواد اضافه نموده و کمی صبر کنید به خورد سویا برود و بعد 1 فنجان آب جوش به مواد اضافه نموده و در ظرف را بگارید تا سوی کاملا بپزد. می توانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا اضافه کنید.

یک روش دیگر برای مزه دار کردن سویا تهیه یک همبرگر ساده و گیاهی و بسیار خوشمزه آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر گیاهی با سویا

سویا

5/1 لیوان

پیاز

2 عدد متوسط

هویچ و کدو

3 عدد متوسز با رنده درشت رنده کنید

تخم مرغ

1 عدد

خمیرنان پاگت پودر شده

1 عدد

پودر تخم گشنیز، کاری ، پودر سیر

هر کدام نصف قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل

به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر گیاهی با سویا

1. سویا را به روش بالا (خوراک سویا و سیب زمینى) آبکش و سپس چرخ کنید.

2. همه مواد را در ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید و 10 دقیقه استراحت دهید تا خمیر باگت آب مواد را به خود جذب کند و دوباره کمى ورز دهید. می بینید که چسبندگى مواد بیشتر شده است.

3. از مواد به اندازه یک پرتقال درشت جدا نموده و به شکل همبر فرم داده و با کمى روغن و حرارت متوسط سرخ کنید.

نکته: وقتى پیاز را نگینى خرد کنید موقع سرخ شدن همبرها خوش طعم و خوش بو مى شوند.

گرداوری: مجله خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 29 دی 1399 بروزرسانی: 29 دی 1399 گردآورنده: pershinblog.ir شناسه مطلب: 71

به "بهترین روش برای مزه دار کردن سویا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین روش برای مزه دار کردن سویا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید