طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن؛ یک برانچ عالی و خوشمزه

به گزارش پرشین بلاگ، پنکیک همواره وسوسه تان می نماید! حتی وقتی که با خودتان فکر می کنید حسابی سیر شده اید و جای یک لقمه غذا هم ندارید. این خوراکی خوشمزه که اولین بار به وسیله یونانی ها در سال های خیلی دور، تهیه شد، حالا یک صبحانه یا میان وعده پرطرفدار است. رفته رفته به دستور پخت اولیه این خوراکی خوشمزه چیزهای متنوعی اضافه شد تا همه سلیقه ها را راضی نگه دارد. یکی از آنها، طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن است.

طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن؛ یک برانچ عالی و خوشمزه

پنکیک پنیر با بیکن و سبزیجاتی مانند ذرت تهیه شده و یک میان وعده پر و پیمان محسوب میگردد که شما امروز می توانید در خانه تهیه اش کنید. مثل تمام پنکیک های دیگر شما باید ابتدا مایه پنکیک خود را آماده کنید و سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این پنکیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک پنیر و بیکن

  • بیکن ایرلندی سولیکو خرید آنلاین 200 گرم
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 50 گرم
  • دانه ذرت نصف پیمانه
  • فلفل هالوپینو (خرد شده) یک عدد
  • موسیر تازه و خرد شده دو عدد
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • آرد دو پیمانه
  • بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
  • بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چای خوری
  • عسل طبیعی یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • شیر پر چرب کاله خرید آنلاین یک و نیم پیمانه
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • پنیر چدارکاله (خرد شده) خرید آنلاین یک پیمانه
  • آب یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن ؛ یک برانچ خوشمزه و متفاوت

مرحله اول

این پنکیک پنیر و بیکن یک نوع متفاوت و خوشمزه پنکیک است که می توانید به عنوان وعده برانچ آن را تهیه و در کنار دوستان یا خانواده تان نوش جان کنید. برای آغاز یک ماهیتابه را روی شعله میانه گاز قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه به آن اضافه کنید. سپس بیکن های خرد شده را با یک قاشق غذاخوری آب به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم

اجازه دهید تا بیکن ها به مدت پنج دقیقه روی حرارت بمانند و خوب تفت داده شوند. سپس ذرت، فلفل هالوپینو و موسیر خرد شده را نیز به بیکن ها اضافه کنید و حدود دو دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. نمک و فلفل را نیز به اندازه دلخواه به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا نوبت به تهیه مایه پنکیک است. آرد، نمک، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا را با هم مخلوط نموده و یکبار الک کنید تا بافت پنکیک هایتان نرم تر گردد. سپس پودر سفید پنکیک را داخل یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ، عسل، شیر و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تکه های پنیر چدار را نیز به مایه پنکیک خود اضافه کنید.

مرحله چهارم

ماهیتابه نچسب را روی حرارت میانه قرار دهید و بگذارید تا برای دو تا سه دقیقه گرم گردد. سپس کمی روغن کف آن اسپری کنید و یک ملاقه از مایه پنکیک را داخل تابه بریزید و روی آن را با سبزیجات و بیکن بپوشانید. پس از یک دقیقه پنکیک را برگردانید تا طرف دیگرش نیز پخته گردد. به همین ترتیب تمام مواد پنیکیک و سبزیجات را به نوبت در ماهیتابه بپزید. پنکیک های پنیر و بیکن شما آماده شده اند؛ نوش جان!

چند نکته برای تهیه پنکیک پنیر

  • می توانید جایگزین های دیگری همانند تکه های مرغ خرد شده را برای بیکن در نظر بگیرید.
  • بسته به ذائقه و رژیم تان می توانید پنیرهای متنوعی به این دستور اضافه کنید.
  • یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها برای همراهی این غذا، موهیتو و لیموناد هستند.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: pershinblog.ir شناسه مطلب: 824

به "طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن؛ یک برانچ عالی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن؛ یک برانچ عالی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید