طرز تهیه کیک تیرامیسو
به گزارش پرشین بلاگ، کیک تیرامیسو یکی از پر طرفدارترین دسرهای ایتالیایی است. این دسر خوشمزه یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانانتان است. کیک تیرامیسو به صورت های مختلفی تهیه می گردد اما چیزی که در همه آن ها مشترک است کرم میانی آن است که با یاری پنیر ماسکار پونه تهیه می گردد.
مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو
- روغن مایع به اندازه لازم
- تخم مرغ شش عدد
- شکر نصف پیمانه
- آرد گندم 150 گرم
- آرد ذرت نصف پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- آب جوش یک پیمانه
- پودر قهوه فوری یک قاشق سوپ خوری
- زرده تخم مرغ چهار عدد
- پنیر ماسکارپونه کاله خرید آنلاین 400 گرم
- شکلات تلخ 25 گرم
- خامه شیرین و فرم گرفته 500 گرم
- شکلات تلخ 75 گرم
طرز تهیه کیک تیرامیسو
مرحله اول
قبل از آماده کردن مواد، فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید. قالب را به ابعاد 4 در 38 در 28 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. کف آن را با روغن مایع چرب کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را اگر از یخچال در می آورید به مدت 3 دقیقه در ظرفی حاوی آب گرم (داغ نباشد) قرار دهید سپس در ظرفی مناسب شکسته، با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
سپس یک پیمانه از شکر را به تدریج افزوده، به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل گردد. آردها را به همراه لیکینگ پودر سه بار از الک رد نموده، به آن اضافه و مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه از آب جوش را نیز اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن، به طور یکنواخت در سطح قالب پهن کنید و به مدت 25 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم نموده اید قرار دهید تا پخته و آماده گردد. پس از گذشت این مدت آن را از فر خارج کنید، روی سینی توری به مدت 5 تا 7 دقیقه برگردانید تا خنک شوند.
مرحله سوم
در این فاصله قهوه را به همراه به جای مانده آب جوش در ظرفی مناسب مخلوط نموده و بگذارید خنک گردد.
بعلاوه زرده های تخم مرغ را با الباقی شکر در ظرفی مناسب با همزن برقی هم زده، پنیر ماسکار پونه را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. کیک های سرد شده را به لایه های مختلف تقسیم کنید و یک لایه را کف ظرف مورد نظر بگذارید.
سپس یک سوم پیمانه از مخلوط قهوه را روی آن مالیده، مخلوط ماسکارپونه را روی آن بمالید و یک قاشق سوپ خوری از شکلات رنده شده را روی آن بپاشید. سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده، مجددا مثل لایه قبل عمل کنید.
یه همین ترتیب ادامه دهید و لایه کیک را روی آن بگذارید و روی آن را پوشانده و به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید. پس از این مدت از یخچال در آورده، ابتدا خامه را روی آن بمالید، سپس شکلات رنده شده را بپاشید و روی آن را با حلقه های شکلات تلخ تزیین و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله