7 نکته مهم درباره خورد و خوراک در سفر هوایی
به گزارش پرشین بلاگ، سفر هوایی جذابیت ها و البته دردسرهای خودش را دارد اما اگر از آن دسته افراد هستید که به دلایل شغلی مجبورید سفرهای هوایی متعددی داشته باشید، کم کم جذابیت های هواپیماسواری کم می گردد و دردسرهایش همچنان پابرجا خواهد بود. با این حال، اگر بتوانید راهکار هایی برای معضلات کوچک و بزرگ سفرهای هوایی بیابید، با آرامش بیشتری می توانید این سفرها را آغاز کنید و به سرانجام برسانید. یکی از معضلات سفر با هواپیما خورد و خوراک در طول پرواز است که بی توجهی به آن می تواند حتی آثار ناخوشایندی پس از سرانجام سفر هم داشته باشد. اما رعایت چند نکته ساده، مانع از بروز این اختلالات می گردد.
غذای خودتان را انتخاب کنید
اگر از آن دسته از افراد هستید که به علت بیماری، اهمیت به سلامتی یا پایبندی به اصول مذهبی خاص، رژیم غذایی متفاوتی دارید، نگران نباشید. بیشتر ایرلاین های معتبر دنیا به این موضوع فکر نموده اند و از این بابت مسئله ای نخواهید داشت. کافی است پس رزرو آنلاین بلیط هواپیما، در سایت ایرلاین پرواز مورد نظرتان، فهرست انواع مختلف غذاها نظیر، غذاهایی برای بیماران دیابتی، گیاهخواران، مسلمانان و… مشاهده کنید. سپس هر کدام را که مناسب تان است برگزینید تا در سفر هوایی تان آنچه می خواهید، میل کنید.
اسنک چاره ساز است
هر قدر هم که غذای هواپیما خوشمزه باشد، باز هم به علت افزایش ارتفاع و کاهش حس چشایی، غذاها بی مزه به نظر می رسند و بنابراین ممکن است خاطره خوبی از غذا خوردن در هواپیما در فکر تان باقی نمانده باشد. در این صورت اگر تصور می کنید، غذای هواپیما را دوست ندارید، برای خودتان اسنک آماده کنید. اسنک شما باید ویژگی هایی داشته باشد. مثلاً مایع نباشد، بوی زیادی نداشته باشد، با افزایش دما دچار تغییر یا فساد نگردد، سبک و سالم باشد و در نهایت حجمش معقول و منطقی باشد.
حواستان به نوشیدنی ها باشد
در طول سفر هوایی سراغ نوشیدنی های الکلی یا کافئین دار نروید؛ اما به جایش تا می توانید آب و آبمیوه طبیعی بنوشید. نوشیدن آب در حین پرواز خصوصاً پروازهای طولانی مانع از بروز مسائل سلامتی و عوارض ناخوشایند ساعات متمادی پرواز می گردد. برای اینکه بتوانید آب بیشتری بنوشید می توانید کمی طعم دهنده مانند آبلیمو ترش به آن اضافه کنید؛ می توانید آبلیمو را از مهمانداران درخواست کنید یا چند لیموی کوچک با خود به همراه ببرید. اگر بخواهیم عدد و رقم بدهیم، بهتر است هر دو ساعت یک لیوان آب بنوشید.
دنبال تجربه های تازه باشید
همان طور که ذکر شد، ایرلاین ها غذاهای ساده و سفارشی برای رژیم های خاص آماده می نمایند اما اگر مسئله ای ندارید حتماً از غذاهای ویژه ای که در ایرلاین ها سرو می گردد، بخورید؛ خصوصاً زمان هایی که به سفرهای بین المللی می روید و سوار هواپیماهای خارجی می شوید، زیرا در این صورت می توانید غذاهای تازهی را با طعم و مز ه های نو تجربه کنید. مثلاً اگر سوار هواپیمای هندی می شوید (و مشکل جسمی خاصی ندارید) می توانید خوراکی های مثل سالاد عدس، سبزیجات با طعم کاری و ترشی های پرادویه نوش جان کنید.
غذاهای دریایی سفارش ندهید
بسیاری از کسانی که تجربه های متعدد سفرهای هوایی را دارند، توصیه می نمایند اگر مسافر بیزینس کلاس یا فرست کلاس نیستید، غذاهای دریایی سفارش ندهید. تقریباً تمام این افراد معتقدند خوردن غذاهای دریایی در پرواز باعث بیماری می شوید. اگر قرار باشد پس از نشستن هواپیما فوراً در یک جلسه کاری شرکت کنید، اوضاع خیلی بغرنج تر خواهد شد. حتی اگر انتخاب دیگری غیر از غذای دریایی ندارید، سعی کنید خودتان را با خوراکی ها، سالاد یا اسنک های ساده سیر کنید تا به مقصد برسید یا نوبت وعده غذایی بعدی گردد.
فکری برای بچه ها بکنید
اگر از آن دسته والدینی هستید که به تغذیه کودک تان حساسیت دارید، پیش از سفر غذایی سالم برای مدت حضور در هواپیما آماده کنید. حواس تان باشد این غذا آبکی نباشد تا ریختنش دردسرساز نگردد؛ در ضمنً غذایی که آماده می کنید نباید چرب باشد زیرا ممکن است باعث حالت تهوع کودک گردد. ساندویچ های سالم، پاستا و کمپوت خانگی میوه ها، از برترین انتخاب ها برای غذای کودک در طول پرواز به شمار می آیند.
کم خوری ضرر ندارد
کسانی که به بیماری حرکت مبتلا هستند و در طول پرواز دچار حالت تهوع می شوند، بهتر است در سفر هوایی غذای چندانی نخورند. نخوردن غذا و میان وعده در سفرهای کوتاه خصوصاً پروازهای داخلی قابل تحمل است. برای جلوگیری از گرسنگی، چند ساعت قبل از پرواز یک غذای سبک و کم چرب بخورید تا در طول پرواز گرسنه نشوید.
منبع: علی بابا