بادمجان لا پلو گیاهی، غذایی فوق العاده خوشمزه و گیاهی
به گزارش پرشین بلاگ، بادمجان لا پلو غذایی بسیار خوشمزه است که می توانید آن را همراه گوشت هم بپزید، اما ما در این مطلب طرز پخت ساده این غذا را آموزش می دهیم.
به گزارش وقت صبح، بادمجان لاپلو غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اگر شما هم هوادار پلو های قاطی هستید می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم (برای 4 نفر)
بادمجان 4 عدد
برنج 3 پیمانه
گوجه 3 عدد
رب 2 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
پیاز یک عدد
طرز تهیه:
بادمجان ها را حلقه ای پوست می کنیم و سرخ می کنیم. در مرحله بعد گوجه های حلقه ای را هم سرخ نموده و به پیاز داغی که از قبل با زردچوبه و فلفل و نمکدرست نموده ایم به همراه بادمجان ها اضافه می کنیم.
رب را با آب مخلوط می کنیم و به عنوان سس روی بادمجان ها میریزیم و نیم ساعت اجازه می دهیم سس غذا غلیظ گردد.
در مرحله بعد برنج را آبکش نموده و لابه لا از این بادمجان ها لای برنج میریزیم و غذا را دم می کنیم و بعد از نیم ساعت نوش جان می کنیم.
منبع: فرارو